Welkom op de Woozworld Design School!

Beste Terug-naar-school-Woozens,


We zouden graag zeggen "Welkom terug!" maar dat past niet echt dit jaar... 


Want je gaat naar een gloednieuwe school!


Tot nooit meer Woozworld Hogeschool, en hallo Woozworld Design School (WDS!)


Je leest het goed, dit jaar ga je studeren aan de meest prestigieuze design school in Woozworld. Je krijgt er de mogelijkheid om alle kneepjes van het vak te leren, maar we gaan het schooljaar starten met...


Modeontwerpen!


-pauze voor een applausje-


Ja, we leggen de focus op Woozworld's favoriete activiteiten deze maand!


Met de hulp van Mevrouw Kraft, WDS's mode-leerkracht, zul je stijlvolle rugzakken craften. En, spits je oren, je krijgt de kans om meer dan 75 verschillende soorten rugzakken te ontwerpen! :o Jep, je leest het goed: meer dan 75 coole rugzakken voor jou, niet alleen om te ontwerpen, maar ook om ze later te dragen! 


En dat is nog niet alles.


Er zal een kleine, vriendschappelijke rugzak-crafting competitie georganiseerd worden, met een dagelijks Scorebord! Maar daarover volgt later nog meer informatie ;)


Binnenkort ga je Mevrouw Kraft ontmoeten. Ze zal zich eerst kort voorstellen alvorens ze jou iets heel bijzonders zal geven: de Level 1 Rugzak Crafting Tafels. Het Rugzak-Crafting avontuur begint bij Level 1 en bevat maar liefst 3 levels! Meer details volgen later nog! 


Wat je nu kan doen, is op ontdekking gaan in je nieuwe school. Want voor je het weet, gaan de lessen al van start! Bekijk je Quest Dagboek om te zien waar je moet beginnen..


Veel plezier :)

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op