SL: Aangeven + moderators!

Lamahaaaa! Het is de... SAFETYLAMA!


Woozworld is een online community waar iedereen zich thuis mag voelen, daarom is het belangrijk om de rotte appels eruit te plukken. Zie jij iemand die de regels overtreed en zich misdraagt? Ik leg je vandaag uit hoe je iemand kunt aangeven en waarom dit belangrijk is!


Hoe geef ik iemand aan?


Om te beginnen ga je met je muis naar de persoon in kwestie toe. Hier vind je een rood vlaggetje waarop je kunt klikken (eronder staat 'Aangeven'). Klik hierop.


Vervolgens krijg je een pop-up te zien waarin je kunt kiezen of iemand's foto onacceptabel is of het gedrag van de Woozen. Wanneer je het gedrag aangeeft zorg ervoor dat je de juiste categorie kiest in het dropdown menu dat je te zien krijgt (voorbeeld is op de screenshot)De laatste stap in dit proces is om een beschrijving te geven waarom je deze Woozen aangeeft. Het is raadzaam om hier zo goed mogelijk uit te leggen wat er precies gebeurd is, zodat ons moderatieteam dit kan uitzoeken en voorkomen we onduidelijkheid.Waarom is aangeven belangrijk?

Woozworld heeft regels die het mogelijk maken dat iedereen zich thuis voelt in Woozworld. Het is niet leuk als je iemand uitscheld of online pest, daarom is er een moderatie-team die ervoor zorgt dat onze huisregels nageleeft worden en niemand zich buitengesloten voelt in Woozworld Nederland!


Zelf weet je bijna nooit wie er aan de andere kant van het computerscherm zit en/of wat deze persoon op dat moment meemaakt in zijn -of haar leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat je niet gemeen bent tegen je mede-woozens en de regels die wij in plaats hebben respecteert.


Is er een moderator team?

Zekers! Ik heb toestemming gehad van Kre om dit bekend te maken... Vanaf heden zijn er twee nieuwe moderators in de Nederlandse community. Mag ik een warm welkom voor...... MOD280 en MOD***. Zij zullen de Nederlandse community gaan bewaken met hun geweldige moderatie skills. Helaas zal je ze niet zo heel vaak zien, omdat zij vanuit de schaduwen van Woozworld werken om jullie te beschermen tegen de donkere wolken van het internet.


Meer informatie over rapporteren vind je hier

Meer informatie over onze gedragscode vind je hier


Mocht je naar aanleiding van dit artikel meer willen weten? Zorg ervoor dat je het nieuws goed in de gaten houdt! Binnenkort zal ik, de SafetyLama, een infosessie houden waar je mij hier alles over kunt vragen in Woozworld!


Lamahaaaa, OUT!

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op