Herkleuringstokens!!

Woozens,

 

Woozworld 10.8 is nu beschikbaar, met de nieuwe Herkleuringstokens (je leest het goed!), nieuwe Scoreborden en Prestaties voor het verzamelen van grondstoffen. Bovendien zijn er nog heel wat extra verbeteringen! Blijf lezen voor meer details!

 

De nieuwe Herkleuringstokens

Een van de meest verzochte functies ooit is eindelijk werkelijkheid geworden. Je hebt nu de mogelijkheid om de meeste items, die reeds een kleurtje hebben, een andere kleur te geven met behulp van Herkleuringstokens. Je kunt de Herkleuringstokens aankopen in de Shopz.

 

Wanneer je je Kleerkast gebruikt, kun je nu nieuwe kleuren kiezen voor een bestaand item dat je eerder al een kleur hebt gegeven. Wanneer je een item een nieuwe kleur wilt geven, moet je 1 token betalen om de nieuwe kleuren in te stellen:

 

 

Naast items, kun je ook meubels een nieuw kleurtje geven. Je kunt een meubel een ander kleurtje geven, door het toe te voegen aan de Unitz en daarna op Bewerken te klikken. Je kunt een meubel een ander kleurtje geven als je onderaan het Herkleuringstoken ziet:

 

 

Natuurlijk kun je achteraf de items terug de oorspronkelijke kleur geven. Zo kun jij of de volgende eigenaar zelf een nieuwe kleur kiezen. Je kunt dit doen door in je inventaris te bladeren, je zult zien dat de meeste (maar niet alle) items een grijsachtig kleurenwiel hebben. Wanneer je een bepaalde item selecteert, kun je klikken op "Maak Kleurbaar". Het grijze kleurenwiel veranderd dan naar het gouden kleurenwiel. Vanaf nu kun je het item dus kleurbaar maken. Deze handeling kost 5 tokens.

 

 

Het grijze kleurenwiel zal ook verschijnen op de Marktplaats, in ShopPods, tijdens Trades en in Crafting Tafels, zodat je weet welke voorwerpen je kunt herkleuren eenmaal je ze gekocht hebt:

 

 

Verander de kleuren van je meubels rechtstreeks vanuit de Unitz

 

Je kunt nu je meubels meteen vanuit de Unitz een andere kleur geven, zonder eerst terug te gaan naar je inventaris. Gebruik gewoon deze knop nadat je het meubel hebt geselecteerd in de Bewerkingsmodus:

 

 

Nieuwe Scoreborden voor het verzamelen van grondstoffen

 

Er zijn nu veel nieuwe Scoreborden voor jou om de beste in te zijn! Naast de wekelijkse Stemmen Scoreborden, hebben we nu ook een wekelijks scorebord voor de meeste verzamelde grondstoffen uit het Bos en de Mijn. Lukt het jou om in de Top 10 te eindigen?

 

 

Nieuwe prestaties en gebruikerstitels voor het verzamelen van grondstoffen en het vinden van je weg naar de scoreborden zullen ook binnenkort beschikbaar zijn (over een paar dagen)

 

Andere verbeteringen en oplossingen voor bugs

 

Het zoomniveau van je Unitz thumbnails is verbeterd, het zou nu veel beter moeten zijn (je zult eerst je Unitz moeten updaten om de verandering te zien).

 

Voordat je een Craft-tafel bouwt, kun je nu een voorbeeld zien van wat je ermee kunt bouwen. Gebruik de knop met het vraagteken:

 


 • Je ziet nu in de notificatie toaster de profielfoto van de gebruikers die jou een vriendschapsverzoek sturen.
 • Je krijgt ook een bevestigingsbericht wanneer je iemand ontvrient, om te voorkomen dat je per ongeluk mensen verwijdert uit je lijst.
 • Oude prestaties die niet meer voltooid kunnen worden, worden ook verwijderd.
 • Daarnaast zijn er nog vele andere kleine verbeteringen, er zijn er zo veel, dat we ze hier niet allemaal kunnen opnoemen.We hopen dat je geniet van onze laatste verbeteringen! Blijf op de hoogte, we bereiden altijd nieuwe coole dingen voor :)

 

-Woozworld Staff

 

 • Geschreven door
  Woozworld
  Woozworld
 • Gecategoriseerd onder
 • Gepubliceerd op