Crafting Update - Nieuwe Prestaties, Schatkisten en meer

Hey Woozens,

 

Je hebt het misschien al gemerkt, maar er zijn heel wat nieuwigheden! We hebben een heleboel nieuwe dingen gelanceerd omtrent Crafting… 

 

Nieuwe Prestaties en Titels

 

We hebben meer dan 90 nieuwe prestaties en titels gelanceerd omtrent Crafting! Je kunt ze ontgrendelen door verschillende soorten grondstoffen te verzamelen of via de ranglijst in het wekelijkse scorebord. Welke ga jij als eerst ontgrendelen? Kun jij ze allemaal ontgrendelen?! 

 

 

Belangrijke opmerking in verband met de Vroegtijdige Toegang: De grondstoffen die je hebt verzameld sinds we de Crafting-functie hebben gelanceerd, werden helaas niet allemaal meegeteld voor het voltooien van die nieuwe prestaties. Sommige zijn een paar weken of dagen geleden beginnen tellen.

 

 

Op zoek naar de Schat 

 

Als je geluk hebt, kun je vanaf vandaag een aantal schatkisten zien verschijnen op plekken waar je normaal gesproken grondstoffen verzamelt (in de Mijn, het Bos en de Boerderij). Open ze als eerste en ontvang een willekeurige beloning. Er zijn 5 verschillende kleur-level kisten die willekeurig kunnen verschijnen:

 

Grijs: Gewone Schatkist

Groen: Ongewone Schatkist

Blauw: Zeldzame Schatkist

Paars: Epische Schatkist

Goud: Legendarische Schatkist

 

Belangrijke opmerking: Deze kisten vereisen veel meer energie om te openen dan standaard grondstoffen, maar maak je geen zorgen ze zullen je energie waard zijn!

Tweede opmerking: De crafting grondstoffen die je kunt vinden door kisten te openen tellen niet mee voor het voltooien van prestaties of de ranglijst in de scoreborden. Alleen handmatig verzamelen telt!

 

Laat de zoektocht naar schatkisten beginnen! Welke kist ga jij kunnen vinden? En wat zul je vinden?? 

 

 

 

Meer kleding toegevoegd aan de Naaitafels

 

We hebben een heleboel klassieke kleding toegevoegd die je nu kunt craften aan de Naaitafels. De kostprijs van het craften van oudere kleding-items werd lichtjes aangepast. Bekijk het vandaag nog en gebruik je grondstoffen optimaal!
 

 

Binnenkort meer!!

 

Houd je ogen open, binnenkort komt er meer informatie…

 

Woozworld Staff

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op