Breng een bezoekje aan de Woozworld NationZ!

Begin je Woozworld avontuur door een bezoekje te brengen aan onze NationZ. Dit zijn speciale publieke kamers waar je gezellig kunt kletsen met andere Woozens. De NationZ bestaan uit verschillende thema's. 


In Lib Street kun je jouw dagelijkse leven voortzetten in de Bibliotheek of kun je gezellig picknicken in het Park van Lib Street.


Houd je van duistere werelden? Breng dan wat tijd door in de Cortoza wereld. Je kunt in het Cortoza Kasteel of Landhuis perfect griezelen. 


Mystic Alley is er voor iedereen die van fantasywerelden houdt. Bezoek de Magische Shop of de Toverstokjes Winkel om de magische sferen van Mystic Alley te proeven.


In Colony V begin je je avontuur in de ruimte en bezoek je andere planeten. Bezoek de Cosmic Lounge voor een feest in de ruimte! 


HollyWooz is dé plek voor iedereen die beroemd is of wilt zijn. Breng een dagje door aan het strand van HollyWooz en vergeet niet langs te gaan bij YetiBüx! 


Woozworld heeft een heleboel publieke kamers waar je tijd kunt besteden met je Wooz-vrienden en zelfs nieuwe vrienden maken. Waar wacht je nog op? Breng vandaag nog een bezoekje aan de NationZ!

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op