Afscheid LunaNox en Halloween GALA!

Hi Woozens,


Super bedankt voor het meehelpen- en vinden van MissQueenie en LunaNox! Ze zijn veilig terug gevonden vlakbij Kamp Hallow13. Het blijkt dat MissQueenie geen kaarten kan lezen, en dus waren LunaNox en MissQueenie helemaal verdwaald geraakt. 


Nadat we de dames gevonden hebben zijn we erachter gekomen dat LunaNox helaas in Kamp Hallow13 blijft wonen en zij dus niet zal terugkeren naar Woozworld. Wij begrijpen ook dat jullie afscheid van LunaNox willen nemen, en daarom zal LunaNox nog een laatste keer terugkeren naar Woozworld tijdens het Halloween gala (wat tegelijkertijd haar afscheidsfeestje is).


We zien jullie graag op 27 oktober om 17:00 in de Monsters of Woozworld gala kamer (ons Halloween gala), zodat we gezamenlijk afscheid kunnen nemen van LunaNox.


LunaNox heeft ook een afscheidsbericht voor jullie. Pak de tissues er maar vast bij.


Bericht van LunaNox

Allerliefste Woozens,


Met heel veel pijn in het hart, heb ik besloten mijn gevoel te volgen en in Kamp Hallow13 te blijven. Jullie zijn stuk voor stuk fashionable schatjes en ik ga jullie ongelooflijk hard missen! Blijf vooral jullie zelf, want jullie zijn helemaal geweldig! Ik ben er zeker van dat MissQueenie en Sluw goed voor jullie zullen zorgen als ik weg ben. Een hele dikke knuffel en misschien zien we elkaar ooit wel weer terug…. 


Love, Luna 

----


Natuurlijk hebben Sluwpoke en MissQueenie ook een afscheidsbericht voor LunaNox geschreven. *snik*


Bericht van MissQueenie

Lieve LunaNox,


Wat gaan wij jou missen! Jouw harde werk als staff, je positiviteit, teamwork en gezelligheid!


Ik wens je heel veel goeds in Hallow13! Hopelijk tot ziens.


Liefs,

MissQueenie


Bericht van Sluw

Lieve LunaNox,


Wat hebben we toch fijne dingen meegemaakt in al die tijd dat we samen hebben gewerkt voor Woozworld. Veel geleerd. Onze chit chats en koffie uurtjes waren elke dag iets om naar uit te kijken. Jij was- en zal altijd een ere lid van ons team zijn, en ik weet 100% zeker dat de Woozens jou niet snel zullen vergeten. 


Ik wens je veel geluk toe in je toekomstplannen en je bent altijd welkom voor een kopje koffie! 

----


Namens elke Woozen wensen wij jou, LunaNox, het beste toe en gunnen je al het geluk van de wereld! 


Wil jij een afscheidsberichtje voor LunaNox achterlaten? Klik dan hier. Elk bericht zal persoonlijk door LunaNox gelezen worden!

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op