Activiteiten voor september 2021

Liefste, ijverige Woozens,


De zomer komt nu echt op z'n einde, dus het is tijd om in de schoolboeken te duiken!


Dit jaar verwelkomen we de nieweling van de klas. Oh... eigenlijk, JIJ bent dit jaar de nieuweling! Er staat een gloednieuwe school op jou te wachten. Geloof ons, dit jaar zul je geen lessen skippen, want de school is gewoon vlakbij jou gelegen!


Er staat niet alleen een gloednieuwe school op jou te wachten... Maar ook nieuwe PoseZ waarmee je zo de coolste leerling van je klas wordt!


Weet je nog wat de faaaavoriete schoolactiviteit is van iedereen... FOTO DAG! Wees aandachtig, want op Instagram zal er een editing-wedstrijd georganiseerd worden waarbij je je kunstige vaardigheden kunt tonen!


Heb je de nieuwste en de cooooooolste Woozworld feature al uitgetest?! Als je de kunst van het Craften nog niet uitgeprobeerd hebt, dan is het nu het ideale moment! Je zult strijden met je mede Woozens om iets te craften dat je nodig hebt om de schoolgangen in stijl te kunnen betreden! 


Ahoyyyy, Piraatje! Ik denk dat je nog niets wist dat het op 19 september Praten Zoals Een Piraat Dag is, ay ay ay! Je zult van boord gegooid worden en de plank in stijl moeten betreden met jouw favoriete piraten kleding EN meubels!


21 september is de allereerste dag van de HERFST! Eindelijk de tijd van het jaar om lekker warme knusse truien aan te trekken! Jouw favoriete herfst-items zullen terug beschikbaar zijn voor dit nieuwe seizoen... en misschien zullen er wel gloednieuwe herfst-items zijn die je kunt... krijgen ;)


Oef, en natuurlijk...kunnen we de griezeligste feestdag niet vergeten die nu... om het hoekje... gluurt naar ons. Blijf op je hoede voor de terugkomst van mega griezelige items


Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de comments! :)

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op