Activiteiten Oktober 2021

Halloween-liefhebbende Woozens,


Het griezeligste seizoen van het jaar staat voor de deur en we hebben een maand vol griezelig plezier voor jou in petto!


We weten al wat je denk... Waar, o, waar gaan we Halloween vieren dit jaar? Wel, het semester is nog niet over en school komt WELDEGELIJK op de eerste plaats... Dus, we gaan het niet te ver zoeken! Denk je nu echt dat je al alles gezien hebt op WDS?! Alsjeblieft.


Eerst en vooral, laten we deze plek wat opfleuren met Halloween decoraties!! Ga aan het craften en zorg ervoor dat het enige gespreksonderwerp jouw te gekke griezelige pompoen-lantaarn is tijdens de Pompoen Crafting Wedstrijd! Verander een doodgewone pompoen in een griezelige Halloween-pompoen en bemachtig je plaatsje bovenaan in het Scorebord!


Wat denk van geesten? Niet bang van? Oké dan, waag je kans bij het dagelijkse Vang-Een-Geest spel! Denk snel en train je ogen voor deze geesten... ze zijn snel en ze zijn krak in verstoppertje spelen!


Was je van plan om je te verkleden als detectieve deze Halloween? Scherp je detectieve-talenten dan maar echt bij, want er zijn heeeeel vreemde en mysterieuze dingen aan het gebeuren in en rond Woozworld Design School....................


Mist jouw Halloween outfit dat ene tikje wat je look helemaal afmaakt?! Test je geluk bij de gloenieuwe Halloween Mystery GrabZ en geef je kostuum die ene Hallo-WOW-een look! Maar, natuurlijk, als je van klassieke looks houdt...Alllll jouw favoriete Halloween-stijlen van voorbije jaren zijn nog steeds beschikbaar, dus laat je gaan!


Oktober zit vollllll snoep en lekkernijen, we know. Maar laten we toch even een plaatsje maken voor een lekker fancy etentje. Op 20 oktober is het de Internationale Dag van de Kok en dit vieren we door een aantal van je favoriete restaurant-stijlen terug in het spel te brengen!


Als laatste wordt het Halloween seizoen in stijl afgesloten met een Halloween Ball!! Trek je meest griezelige kostuum aan en vier met ons de meest enge dag van het jaar!


Dus, hou je Quest Dagboek in de gaten en maak je klaar voor griezelig, eng en waanzinnig veel plezier!


Waar kijk jij het meeste naar uit deze Halloween? Laat het ons weten in de comments!


Woozworld

  • Geschreven door
    Woozworld
    Woozworld
  • Gecategoriseerd onder
  • Gepubliceerd op