Advertentie

Ontdek de laatste modetrends en word beroemd

Creëer kamers, chat met vrienden en verkleed je met wekelijkse nieuwe kleding! Wees nummer 1 en nog veel meer!

Advertentie
 • Hallo-WOW-Ween Outfits!

  Creeër een super griezelige sfeer met deze nieuwe outfits! Combineer de nieuwe stijlen en maak iedereen bang met je nieuwe Hallo-WOW-Ween outfit! Ga vandaag nog naar Shopz om ze te bekijken!

 • Tijd voor wat hekserij!

  Houd jij ook zo van verkleden tijdens Halloween? Dan is dit jouw kans! Met deze nieuwe Heksen hoeden en kapsels val je deze Halloween extra op! Mis het niet!

 • Gettin' sticky with it

  De stock figuurtjes zijn beschikbaar in Woozworld! Ben je fan van Tina en Tim of juist meer van Jill en Bob? Wij kunnen niet kiezen! Bekijk de items nu in ShopZ!

 • Petje af voor de Kok!

  Vandaag zetten we de Chef-koks in de spotlights! Vier Internationale Check-kok Dag in Woozworld met deze toffe stijlen! Vind ze vandaag nog in ShopZ!

 • Kleed je van kop tot staart!

  OMG, heb je deze nieuwe outfits al gezien? Deze items zijn de perfecte aanvulling op je Halloween outfit van dit jaar! Bekijk ze nu in Shopz!

 • WDS: Spookachtige Roddels #1

  Een spookachtige roddel doet de ronde op WDS! Help jij mee uitzoeken wie wat heeft gezien? Zou het echt waar zijn wat er gezegd wordt...?! Een....... Geest.....?!?!??!

 • Nieuwe Halloween Meubels!

  Hier zijn de dan eindelijk...de nieuwe Halloween Meubels! Ben je klaar om griezelige Unitz te maken? Neem dan snel een kijkje in Shopz en start met bouwen!

 • Ben je klaar voor een spokenjacht?

  Weet je wat het favoriete spel van een spook is? Verstoppertje! Vang zoveel mogelijk spoken en win leuke prijzen! Je vindt het spel in de Navigator. Ga snel spelen!

 • Tijd om te craften!

  De WDS: Halloween-pompoen Crafting wedstrijd is begonnen! Lees onze blog voor meer informatie wat je moet doen en welke toffe prijzen je kunt winnen!

 • Nieuwe Halloween Outfits!

  Muahahaaa, het is Halloween bij Woozworld! Combineer de nieuwe stijlen en creëer de spookachtigste, griezeligste looks. Ga vandaag nog naar ShopZ!

Advertentie
Advertentie

Woozworld is jouw virtuele wereld!

Kom naar Woozworld©, de virtuele fashion wereld en sluit je aan bij miljoenen fashionista's (en fashionisto's) die verschillende stijlen personaliseren en zichzelf uitdrukken met wekelijkse nieuwe kleding. Maak jouw eigen avatar-verhaal en verveel je nooit met de duizenden stijlvolle kledingitems die je een stapje dichter brengen in de wereld van celebrities!

Download Woozworld op jouw mobiele apparaat!